Купувам макроси за iSOCBOX

Искам да притежавам макроси за iSOCBOX за всички социални мрежи в България към този момент. Напълно наясно съм, че след време не всички социалки ще работят и че ще се създават нови и нови.

Пуснал съм и тема във форума, като очаквам сериозни предложения само от хора, които наистина имат списък с всички български социалки или могат да направят такъв.

Само не мога да разбера, защо създателите на isocbox не взимат предложението ми за създаване на макроси на сериозно. Няколко пъти съм им писал – явно не им се занимава. А можеха да изкарат толкова много повече пари.

Сега ние, потребителите на isocbox се принуждаваме да купуваме и продаваме макроси за програмата създадена от тях, поради простата причина, че тях ги мързи да си я поддържат и да следят за работещи и неработещи социалки.

Хората искат да добавят с мощни темпове, г-н Борисов, а не да чакат ъпдейта Ви, който така или иначе все още не се знае дали ще излезе изобщо и кога.

Предложението ми за макросите е напълно сериозно – моля да ми пишат само сериозни хора със сериозни предложения. Вече се свързаха някои хора, които ми предлагат само една малка част от всичките макроси. Аз нямам намерения постоянно да отсявам дублиращи се и да броя колко ми остават.

Прилагам ви един списък с тези макроси, които имам до момента. Очаквам предложения за всички останали.

bestsail.org
bgbox.info
bghot.net
bgseo.net
bgsocial.com
cenbg.com
dao.bg
diggbg.com
edno23.com
Elada.info
ezitura.com
gotini.bg
griji.com
hubavden.com
ibox.bg
interesni.net
interesnoto.com
it.linkovete.com
lubimi.com
mnenia.eu
moiat.com
mrejo.net
nakafe.net
net.receptite.info
novoto.net
ping.bg
qko.be
relaciq.com
elektron.dalilo.com
svejo.net
trohi.com
turizmo.eu
uhaa.net
vajni.net
web-bg.com
zdravei.net

One thought on “Купувам макроси за iSOCBOX

  1. Pingback: iSOCBOX v1.7 | all4website.info